Akoestiek wandpaneel Nature

Gratis bezorging en montage!

Akoestiek wandpaneel Nature

Gratis bezorging en montage!

Prijs op aanvraag

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Akoestiek wandpaneel Nature

Maak je kantoorruimte levendiger en akoestisch aangenamer met ons Akoestiek Wandpaneel Nature. Dit unieke paneel biedt de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en functionaliteit, waardoor je een dynamische sfeer kunt creëren.

Het Akoestiek Wandpaneel Nature is gevuld met kunstplanten en is leverbaar in 9 verschillende kleuren, waaronder Gravel, Slate, Pine, Moss, Plum, Cherry, Cyan, Ivory en Hemp. Hierdoor kun je het paneel aanpassen aan jouw specifieke inrichtingswensen.

Bovendien zijn onze vilt panelen vervaardigd uit minimaal 55% gerecycled PET, wat bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste keuze. De montage aan de wand is eenvoudig en efficiënt.

Wil je nog meer akoestische verbetering? Dan is er de optie om ons EcoSUND akoestisch paneel in de kleur wit achter het Akoestiek Wandpaneel Nature te bevestigen. Breng de natuur naar je kantoor en verbeter de akoestiek met het Akoestiek Wandpaneel Nature.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

6 tot 8 weken

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!