Akoestisch wand voor vrijstaande werkplek

Gratis bezorging en montage!

Akoestisch wand voor vrijstaande werkplek

Gratis bezorging en montage!

369,00 excl. btw

Artikelnummer: AKWOW
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Akoestisch wand voor vrijstaande werkplek

Optimaliseer je werkomgeving met onze Akoestische wand voor vrijstaande werkplekken. Deze wand is speciaal ontworpen voor Basic en Professional vrijstaande werkplekken en heeft een schermdikte van 5 cm. De installatie is universeel en gemakkelijk, onder het bureaublad. Vergeet niet om een set van 2 Z-beugels apart bij te bestellen voor de bevestiging.

Kenmerken van deze akoestische wand

De vulling is gemaakt van gerecyclede textielvezels en heeft een dikte van 2 x 2 cm, waardoor je bijdraagt aan een milieubewuste keuze. De vulling is 100% recyclebaar en bestand tegen schimmelvorming, wat zorgt voor duurzaamheid. Onze wanden hebben brandklasse B/S1/DO, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

De wand hangt ongeveer 19 cm onder het bureaublad en steekt 49 cm er bovenuit, wat zorgt voor optimale akoestische prestaties. Aan beide zijden van de wand zijn de akoestische waardes als volgt: aw = 0,4[H] / NRC = 0,50, wat zorgt voor effectieve geluidsabsorptie.

Kies uit diverse maten (70×120, 70×140, 70×160 en 70×180 cm) om de perfecte pasvorm te vinden voor jouw werkplek.  Verhoog de productiviteit en zorg voor een rustige, geconcentreerde sfeer op je werkplek met onze Akoestische wand voor vrijstaande werkplekken. Bestel vandaag en profiteer van onze snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

3 tot 4 weken

Garantie

5 jaar

Hoogte

70 cm

Breedte

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!