Akoestische wand vrijstaand op poot

Gratis bezorging en montage!

Akoestische wand vrijstaand op poot

Gratis bezorging en montage!

459,00 excl. btw

Artikelnummer: AKWHP

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Akoestische wand vrijstaand op poot

Stap binnen in een wereld van rust en productiviteit met onze vrijstaande akoestische wand op poot. Deze veelzijdige oplossing biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan elke ruimte, maar zorgt ook voor een verbeterde akoestiek, waardoor storende geluiden worden verminderd en de concentratie wordt bevorderd.

Kenmerken van deze akoestische wand
Onze akoestische wanden zijn vakkundig ontworpen met een vulling van gerecyclede textielvezels van 2 x 2 cm dik, verpakt in wolvilt stoffering. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke oplossing, maar ook voor een effectieve geluidsabsorptie en een brandklasse B/S1/DO-certificering. Daarnaast zijn de wanden voorzien van een harde kern, wat zorgt voor een reductie van doorslaggeluid en een optimale geluidsisolatie.

Stel jouw wand samen
Met een keuze uit meer dan 20 kleuren stoffering, variërend van standaardkleuren tot extra kleurmogelijkheden, kunt u de akoestische wand volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en interieur. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om het paneel te voorzien van een eigen afbeelding of logo, zonder extra kosten.

Dankzij het aluminium frame en de verstelbare poten, beschikbaar in wit, zwart of aluminium, is onze akoestische wand niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en stijlvol. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze akoestische wanden en ontdek hoe u kunt genieten van een rustige en productieve werkomgeving, geheel op maat gemaakt naar uw wensen.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

3 tot 4 weken

Garantie

5 jaar

Hoogte

70 cm

Breedte

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!