Wit is bovendien tijdloos, fris, dromerig en vriendelijk, en mooi te combineren met andere kleuren, zoals donker bruin. Wit, zwart en hout vormen een mooi strak uiterlijk. Doordat de kleuren wit en zwart vrij strakke kleuren zijn, breek je dit af met hout, hetgeen warmte naar voren doet komen en getuigt van plezier, klasse (bijvoorbeeld een zwarte of houten pennenbak).

Zwarte bureaustoelen vormen een mooi contrast bij een wit bureau en een mahoniehouten vloer laat een wit bureau er prachtig uitspringen. Witte muren maken het geheel af en dit combineer je met een schilderij met een houten lijst. Je kunt er ook voor kiezen alles wit te houden, dit geeft een oplichtend effect. Aangezien je diverse kleuren wit hebt, kun je het samenstellen met bijvoorbeeld: whitewash of kalk, parel of melk, maar ook linnen. Dan krijg je een heldere combinatie van de verschillende tinten wit.

Presteren door gepaste bureau

Aan een bureau spendeer je vele uren, dus het is van belang dat het van alle gemakken voorzien is, zoals een spiegel, voor het opmaken, opbergruimten ingeval van werken/studeren. De kleur wit schoont het geheel en maakt dat het huis of het kantoor oplicht. Je werkt/studeert of vertoeft je tijd met plezier en dit bevordert de studeer- en/of werklust.

Wat tevens bevorderlijk is, is te kiezen voor een bureau waarbij je zowel kunt zitten, als staan. Zo een bureau kun je laten samenstellen en is voor de gezondheid zeker een aanrader, want je blijft in beweging, hetgeen weer leidt tot het boeken van goede resultaten. Je kunt je talenten ontplooien en je eigen ik komt tot zijn recht.