Rechte bureaus

Als je kijkt naar nog geen vijf jaar geleden, is de vraag naar rechte bureaus enorm gestegen ten opzichte van hoekbureaus. De bureaus worden steeds kleiner en smaller. Een van de belangrijkste oorzaken is de laptop, met een laptop heb je geen groot hoekbureau nodig en is een recht bureau van 120 x 80 cm in veel gevallen al meer dan voldoende.

Onderstel kleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Garantie

Bureau's in hoogte verstelbaar

Het bureau is een zeer belangrijk onderdeel van zowel uw werkplek als uw thuiswerkplek en bij ons vind u een zeer ruim aanbod aan modellen in diverse maten en kleuren. Zo goed als alle bureaus zijn in hoogte verstelbaar en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd keuze uit het onderstel model, kleur en afmeting maar ook als het gaat om de bladen, keuze uit model, kleur en maat.

Houten bureau met metaal onderstel

In zo goed als alle gevallen vind u bij ons een bureau voorzien van een melamine houten blad 25 mm dik met een PVC stootrand met daar onder een epoxy gelakt staal onderstel. Een fijne werkplek is niet compleet zonder een bureau. Op kantoor is het bijvoorbeeld een onmisbaar onderdeel bij werkzaamheden. Het is dan ook belangrijk dat een bureau van goede kwaliteit is. Tegenwoordig heb je zowel online als in de winkel de keuze uit diverse soorten bureaus. Zo zijn rechte bureaus bijzonder populair als kantoormeubilair. Ze zijn niet alleen praktisch, maar geven een werkplek ook een professionele uitstraling. De populariteit van rechte bureaus Vrij kort geleden kwam je op werkplekken voornamelijk hoekbureaus tegen. Door de toenemende populariteit van laptops en tablets is de populariteit van rechte bureaus echter sterk toegenomen. Deze nemen in een ruimte namelijk veel minder ruimte in beslag. Dit terwijl er een trend is waarbij laptops en tablets steeds kleiner worden. Zodoende is het niet meer nodig om een groot bureau van bijvoorbeeld 180 centimeter breed te gebruiken. Het is steeds normaler om te werken aan een recht bureau van slechts 120×80 centimeter groot. Productiviteit op het werk Een recht bureau van hoge kwaliteit draagt bij aan de productiviteit aan het werk. Het is namelijk belangrijk om een plek te hebben waar je makkelijk kunt werken. Een klein bureau van 120×80 centimeter is prima, zolang je maar genoeg ruimte hebt voor je spullen. Denk aan belangrijke documenten, dossiers en andere kantoorspullen. Een bureau met een paar lades is wat dat betreft ook erg handig. Zo hoef je op het oppervlakte slechts je laptop te plaatsen. Grootte van de ruimte De productiviteit op het werk gaat ook vooruit met een goede zithouding aan het bureau. Wanneer je een bureau koopt is het bijvoorbeeld belangrijk om er een goede bureaustoel bij te kopen. Hou bij het aanschaffen van een bureau dan ook rekening met een aantal zaken. Vraag jezelf bijvoorbeeld af hoe groot de ruimte is, en pas hier de afmetingen van het rechte bureau op aan. Passend design Ook het design van het bureau moet passen bij de werkruimte. Het maakt daarbij niet uit of je op kantoor werkt of thuis. Een eikenhouten bureau met een kunststof blad staat bijvoorbeeld erg stijlvol bij een ruimte met een klassiek interieur. Een zwart, wit of aluminium bureau past juist beter bij een moderne ruimte. Uiteindelijk kun je de bureaus naar eigen smaak aanpassen. Bij veel winkels is het namelijk mogelijk om in overleg om maatwerk toe te passen. Vraag bij het aanschaffen van een recht bureau dan ook altijd naar de mogelijkheden.