Ergowork Pro Duo zit-sta bureau

Gratis bezorging binnen 15 werkdagen!

Ergowork Pro Duo zit-sta bureau

Gratis bezorging binnen 15 werkdagen!

1.269,00 excl. btw

Artikelnummer: ERGOPRODUO
Wilt u de bladkleuren beter bekijken? Dat kan, klik hier of scroll een stukje naar beneden!
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Ergowork Pro Duo zit-sta bureau

Maak kennis met het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau. Ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, functionaliteit en intelligentie. Dit krachtige bureau is gebaseerd op het beproefde Ergowork Pro Zit-sta Bureau en biedt de perfecte balans tussen robuustheid en slimme functies, speciaal ontworpen voor een tweepersoons werkplek.

Kenmerken van het Ergowork Pro Duo Zit-sta Bureau

Dit elektrisch verstelbare duo zit-sta bureau is beschikbaar in vier verschillende afmetingen, variërend van 120 tot 180 cm breed, per bureau. Met keuze uit vier framekleuren en maar liefst elf bladkleuren, kun je het bureau volledig afstemmen op jouw stijl en kantooromgeving. Het voldoet aan de NEN-527 normering, waarmee het zich conformeert aan de hoogste normen voor ergonomie en kwaliteit.

Met een elektrisch hoogtebereik van 61 tot 130 cm en het memory-display met drie handige geheugenfuncties maakt het eenvoudig om je ideale werkhoogte te onthouden. Bovendien beschikt het display over twee handige USB-chargers om je apparaten opgeladen te houden.

Stel jouw Ergowork Pro Duo zit-sta bureau samen

Wat het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau onderscheidt, is het indrukwekkende draagvermogen van 120 kg per werkplek. Hierdoor is het ideaal voor bedrijven die extra sterkte en duurzaamheid vereisen. Met een royale garantie van 10 jaar ben je verzekerd van een langdurige investering met gegarandeerde prestaties.

Om je werkomgeving naar een hoger niveau te tillen, is het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau uitgerust met het Health Fit app-systeem. Dit niet alleen maakt het eenvoudig om tussen zitten en staan te schakelen, maar stuurt ook handige herinneringen om de variatie in je werkhouding te bevorderen. De elektrische lineaire actuatoren van TiMotion zorgen voor soepele en stille hoogteverstelling.

Extra mogelijkheden

Optioneel kunnen we deze akoestische wand en/of wangframe worden bijbesteld om de werkplek verder aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voor een optimale concentratie. Maak van jouw werkplek een gezonde, productieve omgeving met het Ergowork Pro Duo Zit-sta Bureau.

NEN-527

De NEN-527 is een Nederlandse norm die richtlijnen biedt voor de afmetingen en functionele eigenschappen van bureaus. Het houdt rekening met ergonomische aspecten en biedt specificaties voor bijvoorbeeld hoogte, breedte, en diepte van bureaus. Dit met als doel een ergonomische en comfortabele werkplek te garanderen.

Memory display

Dit bureau leveren wij standaard inclusief gratis memory display, handig voor het aflezen-, en opslaan van standen.


Anti-collision

Dit bureau is voorzien van een anti-collision functie, dat wil zeggen dat het bureau stopt zodra hij tegendruk voelt.


Draagvermogen tot 120 kg

Dit bureau heeft een dynamische belasting tot wel 120 kg!


10 jaar garantie!

Op dit product bieden wij standaard 10 jaar garantie.

Specificaties

Extra informatie

Normering

NEN-527 normering

Levertijd

Binnen 15 werkdagen

Montage

Gratis montage begane grond

Garantie

10 jaar

Hoogte verstelbaar

Ja, elektrisch in hoogte verstelbaar

Hoogte

Verstelbaar van 61 tot 130 cm

Breedte

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm

Diepte

80 cm

Memory display

Ja, met 3 memory functies & 2 USB-chargers

Dynamische belasting

120 kg

Materiaal frame

Metaal

Materiaal blad

Melamine met PVC stootrand

Bladvorm

Rechthoekig

Bladdikte

25 mm

Anti-collision

Ja

Bluetooth verbinding

Ja, met Health Fit App

Bladkleuren

25 mm melamine werkbladen, voorzien van PVC stootrand. Onderstaand vind u ons voorraad assortiment, voor overige kleuren, neem contact met ons op!

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!