Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Monitorarmen

Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je diverse monitorarmen die zorgen voor praktisch beeldschermgebruik en een ergonomische werkhouding. Onze bezorgers monteren de monitorarmen alleen op door ons geleverde bureaus.

Sorteren op:

Monitor armen

Een monitorarm is een accessoire aan jouw bureau dat je in staat stelt om je beeldscherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. Door je monitor op ooghoogte te positioneren, voorkom je nek- en rugklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Daarnaast biedt een monitorarm de mogelijkheid om je beeldscherm te kantelen, draaien en in hoogte te verstellen, zodat je altijd de optimale kijkhoek kunt vinden.

Dual Monitor Arm

Als je met twee beeldschermen werkt, is een dual monitor arm een uitstekende keuze. Met een dual monitor arm kun je twee monitoren naast elkaar plaatsen en eenvoudig de positie van beide schermen aanpassen. Dit is vooral handig voor taken waarbij je veel informatie tegelijkertijd moet raadplegen, zoals bij grafisch ontwerp, data-analyse of multitasking. Een dual monitor arm zorgt voor een efficiënte en georganiseerde werkplek, waarbij je gemakkelijk kunt switchen tussen verschillende taken. Onze monitorarmen zijn zeer geschikt in combinatie met onze zit sta bureaus.

Monitor Arm voor 1 of 2 Schermen

Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden we monitorarmen aan die geschikt zijn voor zowel één als twee schermen. Of je nu een enkel beeldscherm gebruikt of behoefte hebt aan een dubbele monitoropstelling, wij hebben de juiste monitorarm voor jou. Als je een monitorarm voor één scherm nodig hebt, kun je kiezen uit verschillende modellen die passen bij de grootte van je beeldscherm, zoals een monitor arm voor een 34 inch monitor. Als je werkt met twee schermen, zijn er speciale monitorarmen beschikbaar die zorgen voor een optimale plaatsing en flexibiliteit van beide schermen.

Laptop als axtra Scherm

Naast het plaatsen van beeldschermen bieden monitorarmen ook de mogelijkheid om je laptop als extra scherm te gebruiken. Door je laptop op de juiste hoogte te positioneren met behulp van een monitorarm, creëer je een ergonomische opstelling en vergroot je je werkruimte. Dit is vooral handig als je regelmatig met meerdere vensters en applicaties werkt of als je een flexibele werkplek hebt waarbij je je laptop kunt aansluiten op een extern beeldscherm.

Investeer in comfort en productiviteit met monitorarmen

Een goede kantoorinrichting is essentieel voor een gezonde en efficiënte werkomgeving. Met monitorarmen van Van Garderen Kantoormeubelen investeer je in comfort, ergonomie en productiviteit. Of je nu op zoek bent naar een monitorarm voor één scherm, een dual monitor arm, een triple monitor arm of een oplossing om je laptop als extra scherm te gebruiken, wij hebben het juiste product voor jou. Bekijk ons assortiment en creëer de ideale werkomgeving met onze hoogwaardige monitorarmen. Jouw lichaam en productiviteit zullen je dankbaar zijn!

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal