Waar we leveren

Kantoormeubelen Amsterdam

Ben je op zoek naar kantoormeubelen in Amsterdam? Bij Van Garderen Kantoormeubelen ben je aan het juiste adres voor de complete kantoorinrichting. Wij bieden een ruim assortiment aan kantoormeubelen, van bureaus tot ergonomische bureaustoelen en van vergadertafels tot zit-sta bureaus. Op deze pagina lees je meer over het kopen van kantoormeubilair in Amsterdam en welke producten wij aanbieden.

Kantoormeubilair kopen in Amsterdam

Een goed ingericht kantoor is van groot belang voor een goede werksfeer en ergonomisch werken. Wij bieden een breed assortiment aan kantoormeubilair in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een bureau, bureaustoel, zit-sta bureau of vergadertafel, wij hebben het allemaal in huis. Wij staan bekend om onze kwalitatieve producten en onze uitstekende service. Bij ons kun je terecht voor advies op maat, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.
Onze showroom in Huizen is gevestigd op slechts 25 minuten rijden van Amsterdam. Hier kun je onze producten bekijken en uitproberen. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Kom gerust langs en ontdek onze collectie kantoormeubelen.

Populair deze maand

Bureaustoel kopen in Amsterdam?

Een bureaustoel is een van de belangrijkste onderdelen van je kantoorinrichting. Een goede bureaustoel zorgt voor een ergonomische werkhouding en voorkomt lichamelijke klachten. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben wij een ruime keuze aan bureaustoelen in Amsterdam. Onze bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale ondersteuning tijdens het werken.
Wij bieden verschillende soorten bureaustoelen aan, zoals ergonomische bureaustoelen, design bureaustoelen en budget bureaustoelen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies over de juiste zithouding en ergonomisch werken. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Meest verkochte bureaustoelen

ERGOWORK
Het meest verkochte zit-sta bureau!
Binnen ons assortiment is de ErgoWork zit-sta bureau het meest verkochte model.

Bureau kopen in Amsterdam

Een bureau is een essentieel onderdeel van je kantoorinrichting. Wij bieden een breed assortiment aan bureaus in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een hoekbureau, zit-sta bureau of een standaard bureau, bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je het allemaal. Wij bieden bureaus in verschillende maten, kleuren en materialen. Onze bureaus zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen aan, zodat je altijd een bureau hebt dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Meest verkochte bureaus

Amsterdam bedrijventerreinen

Amsterdam, een bruisende stad die bekend staat om haar dynamiek en diverse zakelijke landschap, herbergt een scala aan bedrijventerreinen die de diversiteit van de lokale economie weerspiegelen. Of uw bedrijf nu floreert in creatieve industrieën, technologie, of traditionelere sectoren, Amsterdam biedt een scala aan bedrijventerreinen die elk hun eigen unieke karakter hebben.

De Zuidas

Eén van de opvallende bedrijventerreinen in Amsterdam is de Zuidas. Deze prestigieuze zakelijke hub staat bekend om zijn moderne architectuur, luxe kantoren en internationale bedrijven. Het is de ideale locatie voor bedrijven die streven naar een professionele uitstraling en toegang tot een internationaal netwerk.

Amsterdam Science Park

Voor bedrijven die zich richten op innovatie en technologie is de Amsterdam Science Park een uitstekende keuze. Dit terrein herbergt cutting-edge onderzoeksinstituten en bedrijven in de technologische sector. De creatieve ondernemers vinden hun plek in de levendige omgeving van de Houthavens, waar oude industriële gebouwen zijn omgetoverd tot moderne werkruimtes en ateliers.

Overige bedrijventerreinen

Sloterdijk, gelegen nabij het bruisende stadscentrum, biedt een mix van bedrijvigheid en bereikbaarheid. Dit bedrijventerrein is ideaal voor ondernemingen die waarde hechten aan zowel locatie als connectiviteit. Naast Sloterdijk zijn er in deze grote stad nog veel meer bedrijventerreinen te vinden waar wij kantoormeubilair leveren. Bedrijventerreinen Schinkel, SADC Business Park en Abberdaan.

Bij VG Kantoormeubelen begrijpen we de diverse behoeften van bedrijven op deze verschillende bedrijventerreinen in Amsterdam. Wij staan klaar om kwalitatieve kantoormeubelen te leveren die naadloos passen bij de unieke eisen van uw bedrijf, waar u zich ook bevindt in deze bruisende stad. Ontdek ons assortiment en laat VG Kantoormeubelen uw partner zijn in het creëren van een inspirerende en efficiënte werkomgeving in Amsterdam.

Zit-sta bureau kopen in Amsterdam

Een zit-sta bureau is een bureau dat in hoogte verstelbaar is, zodat je kunt afwisselen tussen zittend en staand werken. Steeds meer mensen kiezen voor een zit-sta bureau omdat het bijdraagt aan een gezonde werkhouding en de kans op lichamelijke klachten verkleint. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben wij een ruim assortiment aan zit-sta bureaus in Amsterdam.
Onze zit-sta bureaus zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig verstelbaar. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo vind je altijd een zit-sta bureau dat past bij jouw kantoorinrichting en werkwijze.Ergonomisch werken is belangrijk en een zit-sta bureau kan hieraan bijdragen. Wij adviseren je graag over de juiste afstelling en werkhouding bij een zit-sta bureau. Zo kun je optimaal gebruik maken van je bureau en voorkom je lichamelijke klachten.
Ben je benieuwd naar ons assortiment aan kantoormeubelen in Amsterdam en omstreken? Maak dan een afspraak bij onze showroom in Huizen. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw kantoorinrichting.