Waar we leveren

Kantoormeubelen Assen

Welkom bij Van Garderen Kantoormeubelen! Wij zijn de specialist op het gebied van kantoorinrichting en bieden een breed scala aan kantoormeubelen en -accessoires voor de complete kantoorinrichting. Deze pagina staat in het teken van Assen, zodat jij gemakkelijk de juiste kantoormeubelen kunt vinden voor jouw kantoor in deze stad. Of je nu op zoek bent naar een bureaustoel, bureau, zit-sta bureau of ander kantoormeubilair, bij Van Garderen Kantoormeubelen ben je aan het juiste adres.

 

Populair deze maand

Bureaustoel kopen in Assen?

Een goede bureaustoel is onmisbaar voor een gezonde werkhouding en voorkomt klachten zoals rugpijn en nekklachten. Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden wij een breed assortiment aan bureaustoelen, waaronder ergonomische bureaustoelen die bijdragen aan een gezonde werkhouding. Onze bureaustoelen zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en materialen en geschikt voor ieder budget. Zo vind je bij ons altijd een bureaustoel die past bij jouw wensen en behoeften.

Meest verkochte bureaustoelen

ERGOWORK
Het meest verkochte zit-sta bureau!
Binnen ons assortiment is de ErgoWork zit-sta bureau het meest verkochte model.
Sta bureau Ergowork

Bureau kopen in Assen?

Een bureau is het belangrijkste meubelstuk in een kantoor en vormt de basis van iedere werkplek. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben wij een breed assortiment aan bureaus, geschikt voor kleine en grote kantoren. Onze bureaus zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en materialen en geschikt voor ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een standaard bureau, hoekbureau of een verstelbaar bureau, bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je het allemaal.

Meest verkochte bureaus

Zit-sta bureau kopen in Assen

Een zit-sta bureau is een bureau dat kan worden afgesteld op verschillende hoogtes, zodat je zowel zittend als staand kunt werken. Dit type bureau is ideaal voor mensen die hun werkplek regelmatig willen afwisselen om zo een gezondere werkhouding te creëren. Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden we verschillende soorten zit-sta bureaus aan in Assen.
Een van de belangrijkste voordelen van een zit-sta bureau is dat het de bloedsomloop bevordert en helpt bij het verlichten van spanning en pijn in de rug, nek en schouders. Het afwisselen van staand en zittend werken vermindert de kans op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen die verband houden met langdurig zitten, zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes. Bovendien kan het staan tijdens het werken helpen om de concentratie te verbeteren en de productiviteit te verhogen.
Bij Van Garderen Kantoormeubelen in Assen hebben we verschillende soorten zit-sta bureaus beschikbaar, zodat je er een kunt vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Onze zit-sta bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke werkplek. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste bureau en kunnen je ook adviseren over het gebruik en onderhoud ervan.
Als je op zoek bent naar een zit-sta bureau in Assen, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Huizen of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt voor een ergonomische en gezonde werkplek.

Kantoormeubilair kopen in Assen

Ben je op zoek naar kantoormeubilair voor jouw bedrijf in Assen? Dan ben je bij Van Garderen Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan kantoormeubilair, waaronder bureaus, hoekbureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, bureaustoelen, zit-sta bureaus en nog veel meer. Ons assortiment is geschikt voor kleine en grote kantoren en voor ieder budget. Wij leveren kantoormeubilair van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze meubels zijn duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Ben je actief in Assen op Messchenveld, Peelerpark, Groene Dijk, Schepersmaat of Stadsbedrijvenpark? Dit zijn slechts enkele van de locaties in Assen waar wij vaak kantoormeubelen leveren.

Ergonomisch werken is belangrijk voor een gezonde werkhouding en verhoogt de productiviteit op de werkvloer. Daarom bieden wij ook een ruim assortiment aan ergonomische kantoormeubelen die bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Wij bieden ergonomische bureaustoelen en zit-sta bureaus die de werkhouding verbeteren en klachten zoals rugpijn en nekklachten voorkomen.