Waar we leveren

Kantoormeubelen Schiedam

Indien je kantoormeubelen zoekt in Schiedam, dan hoef je niet verder te zoeken dan Van Garderen Kantoormeubelen. Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt voor een complete kantoorinrichting, variërend van bureaus en bureaustoelen tot vergadertafels en zit-sta bureaus. We begrijpen dat werken in een comfortabele en ergonomische omgeving van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige producten aan die bijdragen aan een gezonde werkhouding.

Kantoormeubilair kopen in Schiedam

Als je op zoek bent naar kantoormeubilair in Schiedam, dan hoef je niet verder te zoeken dan Van Garderen Kantoormeubelen. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een complete kantoorinrichting. Of je nu bureaus, hoekbureaus, zit-sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, bureaustoelen of ergonomische bureaustoelen zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een modern en stijlvol ontwerp. Hiermee creëer je een comfortabele en professionele werkomgeving voor zowel jou als je medewerkers.

Naast het aanbod van standaard producten, bieden wij ook maatwerk aan. Zo kunnen wij producten aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies over de inrichting van jouw kantoor.

Top 5 meest verkochte producten in Schiedam!

Bureaustoel kopen in Schiedam?

Een goede bureaustoel is essentieel voor ergonomisch werken. Bij Van Garderen Kantoormeubelen kun je terecht voor een ruim assortiment aan bureaustoelen in Schiedam. Onze bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale zithouding. Zo voorkom je klachten aan rug, nek en schouders en kun je comfortabel en productief werken. Wij bieden ergonomische bureaustoelen aan van diverse merken en in verschillende prijsklassen. Zo vind je bij ons altijd de perfecte bureaustoel voor jouw kantoorinrichting in Schiedam.

Meest verkochte deze maand

ERGOWORK
Het meest verkochte zit-sta bureau!
Binnen ons assortiment is de ErgoWork zit-sta bureau het meest verkochte model.

Bureau kopen in Schiedam?

Een bureau is een belangrijk onderdeel van iedere werkplek. Bij Van Garderen Kantoormeubelen kun je terecht voor een breed assortiment aan bureaus in Schiedam. Wij hebben bureaus in diverse maten, kleuren en materialen, zodat je altijd een bureau kunt vinden dat past bij jouw kantoorinrichting. Van strakke designbureaus tot klassieke houten bureaus, bij ons vind je het allemaal. Onze bureaus zijn van hoge kwaliteit en hebben een ergonomisch ontwerp, zodat je comfortabel kunt werken.

Zit-sta bureau kopen in Schiedam

Ben je op zoek naar een zit-sta bureau in Schiedam? Dan ben je bij Van Garderen Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment zit-sta bureaus in verschillende maten en uitvoeringen. Een zit-sta bureau is ideaal voor mensen die langdurig zitten tijdens hun werk en op zoek zijn naar een gezonde afwisseling. Een zit-sta bureau biedt de mogelijkheid om staand te werken, waardoor je lichaam in beweging blijft en klachten als rugpijn en nekklachten voorkomen kunnen worden.
Onze zit-sta bureaus zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet je zeker dat je een bureau aanschaft waar je lang plezier van zult hebben. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen je adviseren over welk zit-sta bureau het beste bij jouw wensen en behoeften past.
Heb je vragen over ons assortiment of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Er zijn in Schiedam meerdere grote bedrijventerreinen te vinden waar wij regelmatig kantoormeubelen bezorgen. Als je in Schiedam een bedrijf hebt, kun je dus gemakkelijk bij ons kantoormeubelen bestellen. Bij de volgende bedrijventerreinen in Schiedam zul je ons vaak zien:

Nieuw-Mathenesse

Nieuw-Mathenesse, een industrieel bedrijventerrein nabij de betoverende historische binnenstad en gunstig gelegen aan het water, draagt een rijke geschiedenis met zich mee, die verweven is met de jenever- en glasindustrie. Momenteel onderneemt de gemeente Schiedam inspanningen om dit gebied te transformeren tot een bruisende en levendige omgeving waar mensen kunnen wonen, werken en ontspannen. De Nieuw-Mathenesse is onderverdeeld in vier deelgebieden; de Glasbuurt, het Distilleercluster, de Gustoweg en de Nieuwe Maas.

De havens van Schiedam

De havens van Schiedam vormen een maritiem juweel in de buurt van de historische stadskern en liggen prachtig aan het water. Deze havengebieden dragen een rijke geschiedenis met zich mee, gedrenkt in de eeuwenoude handelstradities en het vervaardigen van hoogwaardige scheepsonderdelen. Als een belangrijke schakel in de maritieme wereld heeft Schiedam de gemeente geïnspireerd om dit gebied verder te ontwikkelen tot een levendige en bruisende bestemming.

Tegenwoordig werkt de gemeente Schiedam actief aan de revitalisering van deze havengebieden om ze om te toveren tot een dynamisch en veelzijdig gebied waar wonen, werken en ontspannen harmonieus samenkomen. De geplande transformatie is gericht op het creëren van moderne woonwijken met uitzicht op het water, het aantrekken van innovatieve bedrijven om de maritieme industrie te stimuleren en het ontwikkelen van sfeervolle recreatiegebieden voor zowel bewoners als bezoekers.

Met behoud van respect voor het rijke maritieme erfgoed van de regio, streeft de gemeente Schiedam naar een duurzame en levendige toekomst voor de havens. Door de synergie tussen het verleden en de toekomst te bevorderen, hoopt Schiedam een inspirerende bestemming te worden voor liefhebbers van de zee, geschiedenis, en een bruisende levensstijl.

Spaanse Polder en 's-Graveland Zuid

Bedrijventerrein Spaanse Polder en ‘s-Graveland Zuid vormen twee opmerkelijke industriële hubs nabij de bruisende stadskernen. Gelegen te midden van de bedrijvigheid en strategisch aan het water, dragen deze gebieden een boeiende historie met zich mee, geworteld in diverse industriële sectoren die hier hun oorsprong vonden. Als belangrijke economische knooppunten hebben ze de gemeente geïnspireerd om deze locaties te herontwikkelen tot levendige en dynamische plekken waar ondernemen en ontspannen naadloos samengaan.

De gemeente streeft ernaar om de Spaanse Polder en ‘s-Graveland Zuid te transformeren tot moderne, innovatieve bedrijfslocaties die de lokale economie verder stimuleren. Met het oog op duurzaamheid en groei, worden er plannen gesmeed om nieuwe bedrijven aan te trekken en bestaande ondernemingen te ondersteunen. De gemeenschappelijke visie is gericht op het creëren van een bloeiende omgeving waar bedrijven kunnen floreren, innovatie wordt aangemoedigd en synergie tussen diverse sectoren wordt bevorderd.