Kunstplant Eucalyptus klein in pot

Gratis bezorging en montage!

Kunstplant Eucalyptus klein in pot

Gratis bezorging en montage!

Prijs op aanvraag

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Kunstplant Eucalyptus klein in pot

Met een hoogte van 50 cm en een diameter van 12,5 cm is deze charmante kunstplant perfect voor het toevoegen van een subtiel groen accent aan uw interieur.

De Kunstplant Eucalyptus is zorgvuldig vormgegeven om de natuurlijke uitstraling van echt eucalyptusblad vast te leggen. Het gedetailleerde ontwerp en de realistische afwerking maken deze kunstplant bijna niet te onderscheiden van een echte plant.

Plaats de Kunstplant Eucalyptus op een bureau, plank, of vensterbank om een vleugje frisheid en groen toe te voegen aan uw kantoor, woonkamer, of elke andere ruimte. De kleine pot zorgt voor stabiliteit en maakt het gemakkelijk om de plant overal neer te zetten waar u maar wilt.

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Kunstplant Eucalyptus, zonder zorgen over water geven of onderhoud. Deze kleine kunstplant brengt het buitenleven naar binnen, het hele jaar door.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

6 tot 8 weken

Hoogte

50 cm

Uitvoering

Kunstplanten

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!