Kunstplant Gras

Gratis bezorging en montage!

Kunstplant Gras

Gratis bezorging en montage!

Prijs op aanvraag

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Kunstplant Gras

Breng met de Kunstplant Gras een levendige sfeer in uw werkruimte. De toevoeging van planten draagt bij aan een aangename en rustgevende omgeving, waardoor u zich prettiger voelt tijdens het werken.

Geniet van de voordelen van kunstplanten, zoals weinig tot geen onderhoud en een altijd frisse uitstraling. Deze unieke kunstplant is nauwelijks te onderscheiden van een echte plant, dankzij zijn opvallende bohémien look en levensechte details.

De Kunstplant Gras is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, 95cm en 130cm, waardoor u kunt kiezen welke het beste past bij uw ruimte en voorkeuren.

Met zijn levendige uitstraling, uitstekende kwaliteit en keuze uit twee afmetingen is de Kunstplant Gras een ideale toevoeging aan uw werkplek, die zorgt voor een kleurrijk en levendig accent.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

6 tot 8 weken

Hoogte

95 cm

Uitvoering

Kunstplanten

Andere bekeken ook

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!