Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal
Stapelbaar
Stapelbaar

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Bureau 160 x 80

Bekijk ons ruime assortiment aan bureaus met de afmeting 160 cm x 80 cm.

Sorteren op:

Bureau 160 x 80

Een bureau is het kloppende hart van elke kantoorruimte. Het is de plek waar ideeën tot leven komen, waar plannen worden gesmeed en waar productiviteit gedijt. Bij Van Garderen Kantoormeubelen begrijpen we het belang van een goed bureau en streven we ernaar om u de beste werkplekken te bieden. Onze collectie van bureaus in verschillende maten en stijlen is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. In deze categoriepagina richten we ons op ons assortiment bureaus met de afmetingen 160 x 80.

Een bureau van 160 x 80 cm biedt voldoende werkruimte zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Deze afmetingen maken het ideaal voor zowel grote kantoren als thuiskantoren. Het biedt genoeg ruimte voor uw computer, documenten, en andere kantoorbenodigdheden, terwijl het toch compact genoeg blijft om in kleine ruimtes te passen. Onze bureaus van 160 x 80 cm zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u een bureau kunt vinden dat perfect past bij de inrichting van uw kantoor.

Inbus-, slinger- of elektrisch verstelbaar bureau van 160 x 80?

Een gezonde werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Daarom bieden we elektrisch verstelbare zit-sta bureaus in de afmetingen 160 x 80 cm. Deze bureaus maken het eenvoudig om tussen zittend en staand werken te wisselen, waardoor de kans op rugklachten en andere gezondheidsproblemen wordt verminderd. Met een druk op de knop kunt u de hoogte van het bureau aanpassen aan uw voorkeur en behoeften, zodat u comfortabel kunt werken, ongeacht of u zit of staat.

Onze zit-sta bureaus zijn uitgerust met hoogwaardige elektrische verstelsystemen die soepel en geruisloos werken. Ze zijn ontworpen met aandacht voor ergonomie, zodat u uw werkplek kunt aanpassen aan uw lichaam en niet andersom. Een ergonomische werkplek kan de productiviteit verhogen, vermoeidheid verminderen en bijdragen aan de algehele tevredenheid van uw medewerkers.

Verstelbaar 160 x 80 Bureau

Niet alle werkruimtes zijn hetzelfde, en daarom bieden we verstelbare 160 x 80 bureaus in verschillende stijlen en configuraties. Of u nu een minimalistisch en modern bureau zoekt of een klassiek houten bureau met laden en opbergruimte, wij hebben opties die aan uw wensen voldoen. Onze verstelbare bureaus zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, zodat ze naadloos passen in de uitstraling van uw kantoor.

Daarnaast bieden we diverse accessoires en opties om uw verstelbare bureau aan te passen aan uw specifieke behoeften. Van monitorarmen en kabelmanagementoplossingen tot ladeblokken en ergonomische stoelen, we hebben alles om uw bureau van 160 x 80 volledig te personaliseren.

Bij Van Garderen Kantoormeubelen begrijpen we dat het juiste bureau het verschil kan maken in uw dagelijkse werkervaring. Met onze uitgebreide collectie van bureau’s in de afmetingen 160 x 80 cm, waaronder elektrisch verstelbare opties, streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige, functionele en stijlvolle oplossingen voor al uw kantoorbehoeften. Ontdek vandaag nog ons assortiment en creëer de ideale werkplek voor uzelf en uw medewerkers.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal