NOW vergadertafel 160x160cm

Artikelnummer: 5N160HV

575.00 excl. btw

Product totaal
Opties totaal
Totaal

9.5

Op basis van onze reviews

NOW vergadertafel 160x160cm

Omschrijving

Het design van de Now! tafels is een knipoog naar de traditionele vierpootstafel, maar dan in een modern jasje. De N-vormige poten zorgen voor een open uitstraling waarbij er meer oppervlakte op de grond vrijblijft. Met deze bureaus lijkt het alsof het tafelblad in de ruimte zweeft: perfect als je het ruimtelijke karakter van je kantoor wilt behouden! Deze Now!-vergadertafel met een afmeting van 160x160cm biedt ruimte voor wel 8 personen en vormt met luxe vergaderstoelen een mooi visitekaartje voor je bedrijf.

Aangezien deze instelbare tafels in te stellen zijn op hoogtes van 62 tot 86cm voldoen ze aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Het ergonomische bureau zal bij het installeren op de gewenste werkhoogte worden geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd.

Het epoxy gelakte metalen onderstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, antraciet en aluminium. Het gemelamineerde werkblad met PVC stootrand standaard te verkrijgen is in bruin eiken, eiken-naturel, light-oak, midden-eiken en wit. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een model dat bij je kantoor past.

Specificaties

Transport & Montage

In eigen beheer
Vakkundig geleverd & gemonteerd aan huis door onze eigen chauffeurs en monteurs!

Laagste prijs garantie

Op alle producten
Bij ons bent u altijd voordelig uit als het gaat om kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair!

Klantenservice

Uitstekend geregeld
Toch iets niet helemaal naar wens? Geen nood, wij lossen het altijd op!

Plan een afspraak

Met een van onze experts
Onze experts staan klaar om jouw te helpen. Plan gemakkelijk een afspraak in!