25 jaar kantoormeubelen

Van Garderen Kantoormeubelen is jouw partner voor al het kantoormeubilair en kantoorartikelen. Door 25 jarenlange ervaring in de kantoorbranche, weten wij precies wat nodig is voor de inrichting van jouw kantoor.

Wij zijn 25 jaar geleden begonnen met de verkoop van nieuw- en gebruikt kantoormeubilair, langzamerhand zijn wij ons steeds meer gaan focussen op nieuw kantoormeubilair, in combinatie met de benodigde kantoor artikelen, het gebruikte kantoormeubilair is voor van Garderen Kantoormeubelen volledig komen te vervallen.
Ben je op zoek naar gebruikt kantoormeubilair, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen, door de connecties binnen deze branche, kunnen wij hierin ongetwijfeld iets voor jou betekenen, ben je op zoek naar specifieke bureaustoelen of naar een bureau, dan kunnen wij hier altijd vrijblijvend naar kijken!

Kortom, voor een complete kantoorinrichting ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk jouw bestelling online te plaatsen, echter uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling via de mail, telefoon of bij ons op kantoor te plaatsen. Plan hiervoor een afspraak in met één van onze medewerkers.

VG Kantoormeubelen
Projectinrichting

Wij richten complete werkplekken in. Benieuwd naar  de meest recente projectinrichtingen?

Bekijk onze projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Gemonteerde bureaus
0 +
Geleverde bureaustoelen
0
Gepassioneerde werknemers