Roldeurkast 75x120cm – aluminium

Artikelnummer: R7725RKALU

357.00 excl. btw

Ahorn
Antraciet-eiken
Beuken
Bruin-eiken
Eiken-naturel
Havanna
Kersen
Licht-eiken
Lichtgrijs
Midden-eiken
Wit
Speciale kleur (+ 8 weken levertijd) (+€15.00)
Product totaal
Opties totaal
Totaal

9.5

Op basis van onze reviews

Roldeurkast 75x120cm – aluminium

Omschrijving

Een roldeurkast is tegenwoordig een populair meubel op vele kantoren. De jaloeziedeuren rollen in de kast, waardoor de ruimte voor de kast altijd vrij blijft en er geen rekening gehouden hoeft te worden met openslaande deuren. De lage roldeurkasten van 72,5cm hoog sluiten helemaal aan bij de rest van het interieur. Ideaal wanneer er wel behoefte is aan extra opbergruimte, maar wanneer je geen grote kasten in je kantoor wilt.

De geheel gelaste constructie van exposy gelakt metaal maakt de kast stevig, terwijl de kunststof roldeuren soepel in de kast rollen. De roldeurkast heeft een breedte van 120cm en is te verkrijgen in de kleuren: zwart, antractiet, aluminium en wit. De kast heeft een cilinderslot (inclusief 2 sleutels) en 1 legbord.

Deze lage roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad (meerprijs: €43), zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. De topbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren: Bruin-eiken, eiken-naturel, light-oak, midden-eiken en wit.

De roldeurkasten zijn uit te breiden met een aantal handige opties: zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!

Gerelateerde producten

Transport & Montage

In eigen beheer
Vakkundig geleverd & gemonteerd aan huis door onze eigen chauffeurs en monteurs!

Laagste prijs garantie

Op alle producten
Bij ons bent u altijd voordelig uit als het gaat om kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair!

Klantenservice

Uitstekend geregeld
Toch iets niet helemaal naar wens? Geen nood, wij lossen het altijd op!

Plan een afspraak

Met een van onze experts
Onze experts staan klaar om jouw te helpen. Plan gemakkelijk een afspraak in!