Sound Off letters

Gratis bezorging en montage!

Sound Off letters

Gratis bezorging en montage!

Prijs op aanvraag

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Sound Off letters

Transformeer uw kantoorruimte met onze Sound Off Letters, een unieke akoestische oplossing die zowel de geluidskwaliteit verbetert als een persoonlijk tintje toevoegt aan uw interieur. Deze gestoffeerde 3D-letters bieden een opvallend geluidsabsorberend effect en zijn eenvoudig te configureren naar uw wensen, waardoor u woorden of tekens kunt samenstellen die perfect passen bij uw ruimte.

Kenmerken van de Sound Off Letters
Onze gestoffeerde akoestische letters zijn vervaardigd van 100% gerecycled polyester foam en voorzien van een gestoffeerde voorzijde voor een premium uitstraling. Met een geluidsabsorptie van A-klasse bieden ze effectieve akoestische verbetering in elke ruimte.

Het standaard lettertype is Arial Black, en u heeft de keuze uit alle letters van het alfabet, alle cijfers van 0 tot 9, evenals de symbolen & en @.

De letters worden geleverd met klittenbandstrips voor eenvoudige montage en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. De afmetingen van de letters zijn 35cm hoog en 5cm dik, maar als u andere afmetingen of lettertypen wenst, staan wij klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voeg een speels element toe aan uw kantoorwanden met onze Sound Off Letters, die niet alleen de akoestiek verbeteren, maar ook een visueel aantrekkelijk design bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product of voor advies over akoestische oplossingen op maat voor uw kantooromgeving.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

6 tot 8 weken

Andere bekeken ook

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!