Steelforce 300 Zit-sta bureau

Gratis bezorging en montage!

Steelforce 300 Zit-sta bureau

Gratis bezorging en montage!

349,00 excl. btw

Artikelnummer: VGK001
Wilt u de bladkleuren beter bekijken? Dat kan, klik hier of scroll een stukje naar beneden!
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Kom langs in onze showroom !

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. 

Ontdek meer in onze bruisende showroom! Bekijk dit product in het echt, voel de kwaliteit en ervaar het comfort. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige kantoormeubelen. Kom langs en geef jouw werkplek een upgrade met persoonlijk advies.

Informatie over Steelforce 300 Zit-sta bureau

Het Steelforce 300 Zit-sta bureau. Een hoogwaardig product uit het ruime assortiment van Van Garderen Kantoormeubelen. Met een doordacht ontwerp en verkrijgbaar in verschillende kleuren biedt dit bureau niet alleen een stijlvolle werkplek, maar ook de mogelijkheid om eenvoudig tussen zittend en staand werken te schakelen.

Kenmerken van het Steelforce 300 Zit-sta bureau
Dit veelzijdige bureau is verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen: 120 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm, waardoor je de ideale afmeting kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw kantoorinrichting. Met een diepte van 80 cm en keuze uit een zwart, aluminium of wit onderstel, kun je het bureau aanpassen aan je persoonlijke smaak en kantoorinrichting. De hoogte is elektrisch verstelbaar met een handige hoog-laag knop, waardoor je moeiteloos kunt switchen tussen 70 cm en 120 cm, inclusief het blad. Bovendien bieden wij een garantie van 2 jaar op dit bureau.

Opties voor personalisatie
Dit zit sta bureau kun je naar jouw wens samenstellen. Kies uit maar liefst 11 bladkleuren die perfect aansluiten bij jouw stijl en voorkeuren. Deze bureaus zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Ontwikkeld door Actiforce
Het Steelforce 300 Zit-sta bureau is ontwikkeld door Actiforce, een gerenommeerde ontwikkelaar op het gebied van ergonomische kantoormeubelen. Met een focus op duurzaamheid en functionaliteit heeft Actiforce dit bureau ontworpen om aan de behoeften van moderne professionals te voldoen. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn kenmerkend voor de producten van Actiforce. We delen de overtuiging dat de toekomst van werkruimtes flexibel en aanpasbaar moet zijn aan veranderende behoeften. Ons doel is om meer dynamiek te brengen in de werkdag, of het nu gaat om een gezond zit-sta-bureau of een hybride werkdag die een gezondere balans tussen werk en privé mogelijk maakt.

Draagvermogen tot 100 kg

Dit bureau heeft een dynamische belasting tot wel 100 kg!


2 jaar garantie!

Op dit bureau bieden wij standaard 2 jaar garantie.

Specificaties

Extra informatie

Levertijd

Binnen 15 werkdagen

Montage

Gratis montage begane grond

Garantie

2 jaar

Hoogte verstelbaar

Ja, elektrisch in hoogte verstelbaar

Hoogte

Verstelbaar van 70 tot 120 cm

Breedte

120 cm, 140 cm, 160 cm

Diepte

60 cm, 80 cm

Opties

Memory display inclusief app om te verbinden via Bluetooth.

Dynamische belasting

80 kg

Bladvorm

Rechthoekig

Bladkleuren

25 mm melamine werkbladen, voorzien van PVC stootrand. Onderstaand vind u ons voorraad assortiment, voor overige kleuren, neem contact met ons op!

Gratis bezorging

& montage!

Laagste prijs

garantie!

Klantenservice

035-5235764

Plan een afspraak

in onze showroom!