Wat is de correcte zit- sta hoogte voor een zit sta bureau?

Stappenplan voor het Optimaal Instellen van een Zit-Sta Bureau van Van Garderen Kantoormeubelen

Van Garderen Kantoormeubelen staat klaar om je te begeleiden bij het perfect afstemmen van je zit-sta bureau voor optimaal comfort, zowel zittend als staand. Als je twijfelt over de ideale hoogte voor jouw bureau, ben je niet alleen. Van Garderen Kantoormeubelen biedt een eenvoudige richtlijn om je te helpen moeiteloos de perfecte hoogte voor je bureau in te stellen.

 1. Stap 1: Bepaal je Sta-Hoogte
  • Sta rechtop en plaats de toppen van beide handen op je sleutelbeen (zorg dat je armen niet gekruist zijn).
  • Laat je ellebogen ontspannen naast je lichaam hangen.
  • De onderkant van je ellebogen geeft de ideale hoogte van je bureaublad aan.
  • Controleer als laatste stap of je armen een hoek van 90 graden vormen wanneer ze op het bureaublad rusten.
 2. Stap 2: Ergonomisch Verantwoord Werken
  • Gefeliciteerd, je hebt nu je ideale sta-hoogte vastgesteld en kunt nu ergonomisch verantwoord werken.
 3. Belang van de Zit-Hoogte
  • Vergeet niet dat de juiste zit-hoogte net zo belangrijk is als de sta-hoogte. Omdat je het grootste deel van je werkdag zittend doorbrengt, moet je je bureaustoel correct instellen voordat je je bureau aanpast. Wil je weten hoe je je bureaustoel optimaal instelt?
 4. Stap 3: Bureaustoel Instellen
  • Als je je bureaustoel correct hebt ingesteld, kun je doorgaan met het instellen van je bureau op de juiste hoogte. De juiste hoogte is bereikt wanneer je met ontspannen schouders je ellebogen op het bureaublad kunt laten rusten.
 5. Extra Gemak met Ergowork of Ergopro
  • Als je een Ergowork of Ergopro hebt (met geheugenfunctie), wordt je kantoorleven nog gemakkelijker. Op het display vind je knoppen waarmee je het bureau moeiteloos omhoog en omlaag kunt bewegen. Nadat je de ideale zit- en sta-hoogte voor jouw lengte hebt ingesteld, kun je deze met de geheugenfunctie opslaan.
 6. Meerdere Gebruikers, Meerdere Standaardhoogtes
  • Afhankelijk van het model kun je tot wel 3 verschillende standen opslaan. Dit is vooral handig voor flexibele werkplekken waar meerdere personen hetzelfde zit-sta bureau gebruiken. Iedereen hoeft slechts één keer de juiste hoogte in te stellen, en daarna is het een kwestie van de juiste knop indrukken om het bureau bij te stellen.

Met dit stappenplan kun je je Van Garderen Kantoormeubelen zit-sta bureau perfect instellen voor een ergonomische en comfortabele werkomgeving.

VG Kantoormeubelen
Onze showroom
Contact

Ambachtsweg 26
1271 AM
Huizen
035-5235764