Wat is Donati synchroonmechaniek?

Het Donati synchroonmechaniek, waar bijvoorbeeld de Bureaustoel Aspen en Bureaustoel Dani mee is uitgerust, is een geavanceerd synchroonmechanisme dat specifiek is ontworpen voor bureaustoelen. Dit mechaniek is bedoeld om de bewegingen van de zitting en de rugleuning te synchroniseren, zodat gebruikers een optimale ergonomische ondersteuning ervaren tijdens het zitten. De verschillende bureaustoelen voorzien van Donatie synchroonmechaniek hebben ook weer een specifieke Donatie mechaniek. Zo hebben we bijvoorbeeld D109, de Tention en meer. De Donatie synchroonmechaniek zorgt voor enkele mogelijkheden, zoals onderstaand uitgelegd.

Automatische gewichtsregeling

Het mechanisme past zich automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan. Dit betekent dat de tegendruk van de rugleuning wordt aangepast op basis van het individuele lichaamsgewicht, waardoor een gebalanceerde en comfortabele ondersteuning wordt geboden.

Rail voor soepele beweging

Het Donatie synchroonmechaniek maakt gebruik van een rail om de beweging van de zitting te begeleiden. Dit zorgt voor een vloeiende en natuurlijke beweging bij het verstellen van de zitting.

Schuifzitting met verstelbereik

Het mechanisme omvat een schuifzitting met een verstelbereik. Dit stelt gebruikers in staat om de zitting naar voren of naar achteren te verschuiven, waardoor een extra mate van aanpassing aan individuele voorkeuren mogelijk is.

Ergonomisch ontwerp

Het Donati D109 mechaniek is ontworpen met aandacht voor ergonomie, waardoor gebruikers een comfortabele zithouding kunnen behouden gedurende langere perioden van gebruik.

In de context van de Bureaustoel Aspen draagt het Donatie synchroonmechaniek bij aan de algehele ergonomische kwaliteit en het comfort van de stoel, waardoor het een geschikte keuze is voor langdurig zitten op kantoor.

VG Kantoormeubelen
Onze showroom
Contact

Ambachtsweg 26
1271 AM
Huizen
035-5235764