Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Duo-bureaus

Een duo-bureau is een bureau waarbij één frame gekoppeld is aan twee bureaubladen. Hierdoor kunnen twee medewerkers aan één duo zit sta bureau, onafhankelijk van elkaar hun bureau verstellen en straalt dit bureau toch rust uit.

Sorteren op:

935,00

769,00

729,00

729,00

1.269,00

Meest gestelde vragen

De akoestische wanden worden aangeboden als optie. Deze zijn dus niet standaard inbegrepen bij de aanschaf van een duo bureau. 

Nee. De duo bureaus zijn verstelbaar verkrijgbaar in 3 opties. 

  • Verstelbaarheid d.m.v. inbus.
  • Verstelbaarheid d.m.v. handslinger.
  • Elektrisch verstelbaar.

Ondanks dat het in de meeste gevallen wel zo is, hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Wij verkopen bijvoorbeeld ook de Ergoswing. Dit bureau heeft een slinger, maar heeft geen sta optie. Hij is namelijk maar instelbaar tot een hoogte van 88 cm. Door deze functie is dit bureau perfect inzetbaar voor flexwerkplekken met meerdere medewerkers.

Wij verkopen een aantal duo bureaus van top kwaliteit. Het mooie van deze bureaus is dat ze zelf samen te stellen zijn. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, framekleuren, bladkleuren en verschillende soorten akoestische wanden. Ondanks dat we proberen zo goed mogelijk alle kleuren weer te geven op onze webshop, ben je natuurlijk altijd welkom in de showroom om het e.e.a. te komen bekijken.

Duo-bureaus

Van Garderen Kantoormeubelen biedt een ruim assortiment aan kantoormeubelen, waaronder duo-bureaus. Een duo-bureau is een ideaal meubelstuk voor twee personen die samen aan één bureau willen werken. Het is een perfecte oplossing voor mensen die samen aan één bureau willen werken, zoals collega’s, partners of huisgenoten. Duo-bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je altijd een bureau kunt vinden dat bij jouw kantoor past.

Duo zit sta bureau

Bij het kopen van een duo-bureau zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van het bureau. Het bureau moet groot genoeg zijn voor twee personen om comfortabel te kunnen werken. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de hoogte van het bureau. Zorg ervoor dat het bureau op de juiste hoogte staat, zodat je ergonomisch kunt werken. Als je op zoek bent naar een goedkoop duo bureau, kun je kijken naar een bureau met een eenvoudig ontwerp en minder luxe functies. Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden we verschillende duo-bureaus aan, waaronder enkele goedkopere modellen die toch van goede kwaliteit zijn. Maar als je op zoek bent naar het beste duo bureau, kun je kijken naar een bureau met meer functies, zoals een bureau dat elektrisch verstelbaar is. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we daarom ook duurdere duo-bureaus waarvoor je kunt kiezen.

Verstelbare duo-bureaus

Als je lange dagen achter het bureau doorbrengt, is het belangrijk om te zorgen voor een ergonomische werkplek. Dit geldt ook als je gebruikmaakt van een duo-bureau. Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden we ergonomische duo-bureaus aan. Deze bureaus zijn verstelbaar in hoogte, zodat je altijd op de juiste hoogte kunt werken, of zelfs staand. Ook hebben we duo-bureaus met een speciale rugleuning, zodat je comfortabel kunt werken zonder last te krijgen van je rug. Een duo-bureau is een ideale oplossing voor mensen die samen aan één bureau willen werken. Bij het kopen van een duo-bureau is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen en hoogte van het bureau. Ook kun je kiezen voor een goedkoop duo bureau of juist voor het beste duo bureau met meer luxe functies. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een ruim assortiment aan duo-bureaus, inclusief elektrisch verstelbare modellen. Zo kun je altijd een duo-bureau vinden dat bij jouw wensen en behoeften past.

Duo zit sta bureau kopen?

Bij het kopen van een duo zit sta bureau zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke afmetingen het bureau moet hebben en welke kleur het moet hebben. Een ander belangrijk aspect is de hoogteverstelling. Is deze handmatig of elektrisch verstelbaar? En hoe snel gaat de hoogteverstelling? Daarnaast is het belangrijk om te letten op de stabiliteit van het bureau en het maximale draaggewicht. Tot slot kun je ook nog letten op extra opties, zoals een kabelgoot of een monitorarm. Een zit sta bureau duo biedt veel voordelen voor de gezondheid en productiviteit van werknemers. Het biedt de mogelijkheid om af te wisselen tussen zittend en staand werken en daarmee de houding te variëren. Bij de aanschaf van een duo zit sta bureau is het belangrijk om te letten op de afmetingen, hoogteverstelling, stabiliteit en eventuele extra opties. Zo kun je het perfecte bureau vinden dat past bij jouw werkomgeving en behoeften.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal