Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal
Stapelbaar
Stapelbaar

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Hoekbureaus

Zoek goede hoekbureaus in verschillende stijlen en maten? In het ruime assortiment van de webshop van Garderen Kantoormeubelen vind je de mooiste hoekbureaus.

Sorteren op:

319,00 excl. btw

395,00 excl. btw

1.099,00 excl. btw

399,00 excl. btw

839,00 excl. btw

399,00 excl. btw

1.995,00 excl. btw

469,00 excl. btw

369,00 excl. btw

1.295,00 excl. btw

1.195,00 excl. btw

1.295,00 excl. btw

Hoekbureau kopen

Wil je geen gewoon bureau in jouw kamer? Soms is een hoekbureau is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een ruim bureau dat niet teveel plek inneemt in de kamer. Het biedt veel werkruimte en creëert tegelijkertijd een efficiënte werkomgeving. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een ruime keuze aan hoekbureaus. Of je nu op zoek bent naar een hoekbureau voor gaming, een klein hoekbureau of juist een groot hoekbureau, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Verder heb je de keuze uit een hoekbureau dat in hoogte verstelbaar is, of een normaal hoekbureau. Met een verstelbaar hoekbureau kun je ook ergonomisch en staand werken. Als je een elektrisch verstelbaar hoekbureau neemt, hoef je alleen maar op een knop te drukken om de hoogte van het houten hoekbureau te veranderen.

Hoekbureau klein

Ben je op zoek naar een klein hoekbureau? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan kleine hoekbureaus. Ideaal voor thuiswerken, studeren of als extra werkplek op kantoor. Een goedkoop hoekbureau kan een goede oplossing zijn als je niet teveel wilt uitgeven. Het voordeel van een klein hoekbureau is dat het gemakkelijk in kleine ruimtes past, terwijl het nog steeds genoeg werkruimte biedt. Bekijk ons assortiment en vind het beste hoekbureau voor jouw kamer of kantoor.

Hoekbureau voor gaming

Een hoekbureau is niet alleen geschikt voor werkdoeleinden, maar ook voor gamen. Deze bureaus zijn namelijk een stuk ruimer dan andere bureaus. Een hoekbureau voor gaming biedt voldoende ruimte voor je game-apparatuur en is ergonomisch ontworpen om je een comfortabele en gezonde houding te geven tijdens het gamen. Een computer hoekbureau is daarom een perfecte keuze voor mensen die hun bureau gebruiken voor zowel school als gamen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan hoekbureaus die je kunt gebruiken voor het gamen, in verschillende maten en stijlen. Met een elektrisch hoekbureau kun je de hoogte zelfs veranderen met één druk op de knop.

Stijl van jouw hoekbureau

Een hoekbureau kan in verschillende stijlen worden uitgevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld zwarte hoekbureaus, maar ook hoekbureaus wit. Een hoekbureau zwart geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan jouw kantoorruimte, terwijl een hoekbureau wit juist een frisse en lichte uitstraling geeft. Naast het onderstel kun je ook de kleur van het blad van het hoekbureau uitkiezen. Zo kun je kiezen uit een grijs blad, een gekleurd blad of een donkerder blad. Je kunt zo een hoekbureau hout maken dat goed past binnen jouw kantoorruimte of kamer.

Groot hoekbureau

Ben je op zoek naar een groot hoekbureau? Ook dan ben je bij Van Garderen Kantoormeubelen aan het juiste adres. Een groot hoekbureau biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld twee computers te plaatsen of om ruimte te bieden aan meerdere personen. Een groot hoekbureau is ideaal voor grote kantoren of thuiskantoren met veel ruimte. Bekijk ons assortiment aan grote hoekbureaus en vind het beste hoekbureau dat past bij jouw wensen en behoeften.

Bij Van Garderen Kantoormeubelen zijn al onze hoekbureaus van hoogwaardige kwaliteit en bieden ze de perfecte oplossing voor jouw kantoorinrichting. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop hoekbureau of juist een luxe variant, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Een zit-sta hoekbureau is ook een optie, als je ergonomisch wilt kunnen werken. Kijk gerust rond op onze website of breng een bezoek aan onze showroom om onze hoekbureaus in het echt te bekijken. Ons deskundig team helpt je graag bij het vinden van het perfecte hoekbureau dat past bij jouw wensen en behoeften.

Meest gestelde vragen

Een hoekbureau zorgt voor een efficiënt gebruikt van de werkruimte en organiseert in veel gevallen efficiënt door het gebruik van bureaukasten. Het ergonomische ontwerp bevordert comfort en vermindert vermoeidheid door gemakkelijke positiewisselingen mogelijk te maken. Je draait namelijk vrij gemakkelijk even weg. Met zijn praktische voordelen is het ideaal voor thuiskantoren of professionele omgevingen waar efficiëntie en comfort belangrijk zijn.

Ja zeker. Ondanks dat we deze opstellingen niet echt tonen in de webshop, wordt dit regelmatig verkocht. 2 hoekbureaus tegen elkaar aan in combinatie met een lage archiefkast is een opstelling die vaak uitgezocht wordt in onze showroom. Kom hiervoor zeker eens langs.

Ja. We hebben op dit moment zelfs meerdere elektrisch verstelbare hoekbureaus. 

  • Het Ergowork zit sta hoekbureau 
  • Het Ergowork Pro Zit-sta wingbureau
  • Het Kubus Zit-sta directiebureau.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal