Waar we leveren

Kantoormeubelen Helmond

Welkom bij Van Garderen Kantoormeubelen, dé specialist in kantoorinrichting. Wij bieden een breed scala aan kantoormeubelen aan in de regio Helmond. Onze producten variëren van bureaus tot zit-sta bureaus en van bureaustoelen tot vergadertafels. Of je nu op zoek bent naar ergonomische kantoormeubelen of stijlvolle kantoormeubilair, wij hebben het allemaal in huis. Hier vertellen we je alles over kantoormeubelen in Helmond en waarom Van Garderen Kantoormeubelen jouw beste keuze is.

Kantoormeubilair kopen in Helmond

Ben je op zoek naar nieuwe kantoormeubelen voor jouw bedrijf in Helmond? Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je een ruim assortiment aan kantoormeubilair van topkwaliteit. Of het nu gaat om bureaus, vergadertafels, bureaustoelen of zit-sta bureaus, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden wij kantoormeubelen aan in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je altijd het juiste product kunt vinden dat bij jouw kantoor past.
Wij begrijpen dat een comfortabele werkplek essentieel is voor een productieve werkdag. Daarom bieden wij ergonomisch kantoormeubilair aan dat zorgt voor een gezonde werkhouding en minder lichamelijke klachten.

Top 5 meest verkochte producten in Helmond!

Bureaustoel kopen in Helmond?

Een goede bureaustoel is van essentieel belang voor een gezonde werkhouding en voorkomt lichamelijke klachten. Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je een ruim aanbod aan bureaustoelen die comfortabel en ergonomisch zijn. Onze bureaustoelen zijn verstelbaar in hoogte, hebben verstelbare armleuningen en een verstelbare rugleuning. Zo kan je jouw bureaustoel perfect afstellen op jouw lichaam en werkhouding. Bovendien zijn onze bureaustoelen verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Zo hebben we voor elke werkomgeving een geschikte bureaustoel.

Meest verkochte deze maand

Waar leveren wij in Helmond?

Helmond, een stad met een rijke industriële geschiedenis en een bloeiende zakelijke gemeenschap, is de ideale locatie voor het vinden van hoogwaardige kantoormeubelen. Als je op zoek bent naar de beste kantoormeubelen voor jouw bedrijf, dan ben je hier aan het juiste adres. De stad Helmond is de thuisbasis van verschillende bedrijventerreinen waar talloze ondernemingen hun activiteiten ontplooien. Deze bedrijventerreinen zijn belangrijke centra voor bedrijvigheid in de regio en bieden jou een uitgebreide keuze aan kantoormeubelen. Laten we eens kijken naar enkele van de prominente bedrijventerreinen in Helmond.

Hoogeind

Hoogeind is een welvarend bedrijventerrein dat zich in het noordwestelijke deel van Helmond bevindt. Hier vinden we een gevarieerde mix van bedrijven, variërend van industriële productie tot dienstverlening. De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken Hoogeind aantrekkelijk voor ondernemers.

Engelseweg

De Engelseweg is een ander belangrijk bedrijventerrein in Helmond. Het biedt onderdak aan diverse industrieën, waaronder logistiek, automotive en technologiebedrijven. De nabijheid van de snelweg en de modern uitgeruste faciliteiten dragen bij aan de groei van deze sector.

De Weijer

De Weijer is een bedrijventerrein dat zich kenmerkt door zijn dynamische karakter. Hier vinden we een mix van bedrijven, van kleine ondernemingen tot grootschalige industriële complexen. Dit terrein draagt bij aan de diversiteit van Helmonds economische weefsel.

Groot Schooten

Groot Schooten ligt in het zuidoosten van Helmond en is een gebied waar vooral lichte industrie en grootschalige detailhandel floreren. De aanwezigheid van verschillende winkels en bedrijven maakt het een belangrijk centrum voor commerciële activiteiten.

BZOB (Bedrijven Zuid Oost Brabant)

BZOB is een grootschalig industriegebied dat niet alleen Helmond, maar ook omliggende gemeenten bedient. Het is een hotspot voor geavanceerde technologie, met bedrijven die actief zijn in de sectoren high-tech, chemie en research & development.

Helmond West

Helmond West is een groeiend bedrijventerrein dat zich aan de westelijke rand van de stad bevindt. Hier vinden we vooral bedrijven gericht op transport, logistiek en opslag. De strategische ligging nabij snelwegen is gunstig voor distributiebedrijven.
ERGOWORK
Het meest verkochte zit-sta bureau!
Binnen ons assortiment is de ErgoWork zit-sta bureau het meest verkochte model.

Bureau kopen in Helmond?

Een bureau is een van de belangrijkste kantoormeubelen en is essentieel voor een goede werkhouding. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een ruim assortiment aan bureaus in verschillende stijlen, kleuren en maten. Of je nu op zoek bent naar een groot hoekbureau of een compact bureau, wij hebben het allemaal. Onze bureaus zijn van topkwaliteit en hebben verstelbare poten, zodat je de hoogte van jouw bureau kunt aanpassen aan jouw werkhouding. Bovendien zijn onze bureaus geschikt voor verschillende werkomgevingen en kunnen wij jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Zit-sta bureau kopen in Helmond

Een zit-sta bureau is de ideale oplossing voor medewerkers die ergonomisch willen werken en de hele dag achter een bureau moeten zitten. Met een zit-sta bureau kun je de hoogte van het bureau eenvoudig aanpassen, zodat je kunt afwisselen tussen zitten en staan tijdens het werken. Dit verbetert de bloedcirculatie en vermindert de kans op rug- en nekklachten.
Bij Van Garderen Kantoormeubelen bieden we een uitgebreid assortiment aan zit-sta bureaus die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Of je nu op zoek bent naar een zit-sta bureau voor een open kantoorruimte of een thuiskantoor, bij ons vind je altijd het perfecte bureau dat past bij jouw specifieke situatie.
Wij begrijpen dat het kopen van kantoormeubelen een belangrijke beslissing is en dat je wellicht behoefte hebt aan meer informatie of advies. Daarom staan wij altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.