Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Barstoelen

Barstoelen bieden veel mogelijkheden. Medewerkers vinden het altijd fijn werken op een barstoel, dit heeft te maken met de actieve houding je automatisch aanneemt op deze zitplaats.

Sorteren op:

Barstoel op verschillende manieren gebruiken

Je kunt barstoelen op verschillende manieren gebruiken; als werkplek, in een kantine, maar ook bijvoorbeeld in een magazijn. Op onze website vind je een ruime keuze barstoelen, passend bij ieder interieur.

Barstoelen om op te werken

Barstoelen worden veel gebruikt om op te vergaderen. Zittend vergaderen heeft als nadeel dat mensen na verloop van tijd niet meer geconcentreerd zijn. Staand vergaderen is in het begin best prettig, maar na verloop van tijd komen er toch fysieke ongemakken om de hoek kijken. Vergaderen op barstoelen is misschien wel de gouden middenweg. Je kunt toch zittend vergaderen, maar je zit in een veel actievere houding. Zeker als je dit vergaderen doet aan een statafel, is het ook niet zo gek als je af en toe even gaat staan. Een korte, productieve vergadering op barstoelen wordt door veel medewerkers als erg plezierig ervaren.

Barstoelen zijn multifunctioneel

Barstoelen zijn op meerdere fronten inzetbaar. Zo kun je er ook voor kiezen om barstoelen te plaatsen in de kantine. Een barstoel is sportief en gezellig tegelijk. Ideaal voor medewerkers die houden van een informele, maar vooral prettige manier van lunchen. Een barstoel is ook ideaal voor als je een magazijn heeft waar medewerkers af en toe gebruik moeten maken van een computer. Als je deze computer wat hoger plaatst, is een barstoel ideaal. De medewerker kan hierbij in een actieve, flexibele houding blijven werken en zal dit ook naar zijn collega’s toe ervaren als een fijne houding.

Minder fysieke klachten met een barstoel

Een barstoel zorgt ervoor dat je actief blijft op je werkplek. Doordat je geen kans hebt om onderuitgezakt te gaan werken, levert een barstoel ook nog eens minder fysieke klachten op. Hiermee kun je als bedrijf ook nog eens rekenen op minder ziekteverzuim. Rugklachten bijvoorbeeld, zullen minder vaak voorkomen als er regelmatig gewerkt wordt op barstoelen. Een hoekje inrichten met een statafel met barstoelen is ook ideaal. Hiermee geeft je medewerkers de mogelijkheid om af te wisselen qua werkplek. Ook kun je er met een dergelijk zitje voor zorgen dat medewerkers ook kunnen vergaderen aan een bartafel. Het is uitnodigend en ook nog eens goed voor de gezondheid van de medewerkers. Daarnaast komt nog dat aan actieve vergadertafels vaak de beste ideeën worden geboren.

Diverse uitvoeringen en stijlen

Heb je een uitgesproken interieur waarbij de kleuren wit en zwart veel voorkomen? Dan ga je op onze website de ideale barstoelen vinden. Hou je van een landelijke kantoorstijl, waarbij barstoelen vooral productief moeten zijn? Bij van Garderen Kantoormeubelen ga je ze zeker vinden. Je kunt kiezen uit modellen waarbij je rond kunt draaien op de stoel, of heb je liever een model waarbij de stoel stilstaat? Op de website van van Garderen Kantoormeubelen vind je prachtige design barstoelen die perfect passen bij een design interieur.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal