Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal
Stapelbaar
Stapelbaar

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Klaptafels

Klaptafels zijn ideaal voor kleinere kantoorruimtes of tijdelijke werkplekken. Bekijk hier alle klaptafels die wij verkopen.

Sorteren op:

249,00 excl. btw

Klaptafel kopen

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing voor extra werkruimte in jouw kantoor? Dan is een goedkope klaptafel een goede keuze. Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je verschillende soorten klaptafels, waaronder grote en kleine klaptafels en klaptafels in verschillende kleuren. Hieronder lees je alles over het kopen van een klaptafel en waar je op moet letten bij het maken van je keuze. Een klaptafel is een handige oplossing voor tijdelijke werkruimtes, ruimtes waar de indeling regelmatig verandert of waar je wat minder ruimte beschikbaar hebt. Klaptafels zijn namelijk eenvoudig op te bergen en te verplaatsen. Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je een ruim assortiment aan klaptafels in verschillende maten en kleuren.

Houten klaptafel

Een houten klaptafel geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw kantoor. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben wij verschillende houten klaptafels in ons assortiment, waaronder klaptafels van eikenhout en beukenhout. Je hebt ook nog de keuze uit grijze klaptafels, of kleuren zoals kersen. Een houten klaptafel is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en stevig. Hierdoor gaat de tafel lang mee en kun je er jarenlang plezier van hebben. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben wij ook zwarte klaptafels. Een zwarte klaptafel heeft een moderne en strakke uitstraling en past goed in een industriële omgeving. Een witte klaptafel daarentegen geeft een frisse en lichte uitstraling en past goed in een modern interieur. Wil je goedkoop een klaptafel kopen? Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je verschillende modellen stevige klaptafels in het zwart en wit, zodat je altijd een tafel vindt die bij jouw interieur past.

Kleine klaptafel

Een klaptafel kun je inzetten als bureautafel, maar zeker ook als extra tafel in een vergaderruimte. Handig, als je flexibel wilt blijven in het maken van opstellingen. Komen er onverwachts meer mensen bij een vergadering? Een klaptafel is zo neergezet. Worden het er minder dan verwacht? Een klaptafel is zo weer weggehaald. Een klaptafel is ook ideaal voor in kantines. Je kunt in een kantine namelijk het aantal klaptafels afstemmen op het aantal mensen wat je per dag verwacht. En je bergt klaptafels gemakkelijk en snel weer op, de tafel neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Wij verkopen klaptafels van verschillende formaten, waaronder klaptafels van 120 x 80 en 140 x 80. Liever een lange klaptafel? Dan kun je kiezen voor een afmeting van 180 x 80 cm.

Meest gestelde vragen

Ja, onze klaptafels worden net als onze andere producten gemonteerd geleverd. Ook zullen wij de klaptafels van te voren testen om zeker te weten dat deze goed functioneren.

Onze klaptafels zijn voorzien van wieltjes onder de poten, waardoor deze makkelijk verrijdbaar zijn.

Onze klaptafels zullen niet snel kantelen, omdat deze voorzien zijn van anti-kantel beveiliging. De klaptafels zijn erg veilig en kunnen met een hendel in- en uitgeklapt worden.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal