Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Vergadertafels

Hier vind je ons aanbod aan vergadertafels. Of je nu een ovale vergadertafel, een vierkante vergadertafel of een grote vergadertafel voor 12 personen zoekt, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Sorteren op:

719,00

Meest gestelde vragen

Ja, de vergadertafels worden altijd door ons geplaatst en gemonteerd. 

De grootste vergadertafel in ons assortiment is de Cube Tafel vergadertafel. Deze is maar liefst 480 cm lang en 160 cm breed. Belangrijk detail bij deze is wel dat het blad bestaat uit 2 bladen.  240 cm is het langste blad wat er mogelijk is bij de vergadertafels.

De perfecte hoogte voor een vergadertafel is 75 a 76 cm. Dit is de juiste hoogte om langdurig te vergaderen. 

Wij bezorgen op de begane grond altijd gratis. Wil je de vergadertafel op een etage gemonteerd geleverd hebben? Dan reken wij daarvoor €39,-

Vergadertafel kopen?

Een vergadertafel in een ovale vorm kan een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan elke vergaderruimte. Met zijn afgeronde vorm biedt een ovale vergadertafel bijvoorbeeld een ruimtelijk gevoel en zorgt hij voor een vloeiende interactie tussen deelnemers. Met een rechthoekige vergadertafel benut je over het algemeen de vergaderruimte wat efficiënter. Onze collectie omvat diverse vergadertafels in verschillende afmetingen en stijlen, waardoor je de perfecte tafel kunt kiezen die bij jouw kantoor past. Of je nu een houten vergadertafel of een eiken vergadertafel verkiest, wij hebben de opties om aan je wensen te voldoen. Tevens hebben een ruim aanbod aan vergaderstoelen.

Grote vergadertafel

Als je op zoek bent naar een ruime vergadertafel waar je team comfortabel aan kan zitten, bieden wij ook grote vergadertafels aan. Deze tafels hebben voldoende ruimte om al je documenten, laptops en andere benodigdheden op te leggen, zodat je vergaderingen efficiënt en georganiseerd kunnen verlopen. Of je nu een vergadertafel voor 10 personen of een vergadertafel voor 12 personen nodig hebt, bij ‘Van Garderen Kantoormeubelen’ hebben we een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.

Vergadertafel 12 personen

Een vergadertafel voor 12 personen is ideaal voor grotere vergaderingen of conferenties. Het biedt voldoende ruimte voor alle deelnemers en bevordert een productieve samenwerking. Onze vergadertafels voor 12 personen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals rechthoekig, ovaal en rond, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw kantoor past. Met hoogwaardige materialen en stevige constructies zorgen onze vergadertafels ervoor dat je jarenlang van comfort en functionaliteit kunt genieten.

Vergadertafel kopen

Als je op zoek bent naar een vergadertafel, ben je bij ‘Van Garderen Kantoormeubelen’ aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment en onze deskundige medewerkers kunnen we je helpen de perfecte vergadertafel te vinden die aan al je wensen voldoet. Of je nu een ovale vergadertafel, een vierkante vergadertafel of een ronde vergadertafel zoekt, wij hebben alles in ons assortiment.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal