Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal
Stapelbaar
Stapelbaar

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Bureaustoelen

In ons assortiment vind je de bureaustoel die bij jou past. Van een goedkope bureaustoel voor thuis t/m een ergonomische bureaustoel voor een werkweek van meer dan 40 uur.

Sorteren op:

Een comfortabele bureaustoel kopen?

Een goede bureaustoel is van essentieel belang voor een gezonde en productieve werkomgeving. Je zit immers een groot deel van de dag op je stoel, en dan wil je wel comfortabel en ergonomisch zitten. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een ruim assortiment bureaustoelen, variërend van eenvoudige modellen tot luxe uitvoeringen met allerlei instelmogelijkheden. Zo vind je bij ons altijd een bureaustoel die past bij jouw lichaam, wensen en budget. In deze tekst lees je meer over de verschillende bureaustoelen die wij aanbieden.

Verschillende modellen bureaustoelen

Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we diverse modellen bureaustoelen in ons assortiment. Zo hebben we standaard bureaustoelen, maar ook game bureaustoelen en ergonomische bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen om rugklachten te voorkomen. De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en hebben een verstelbare rugleuning. Daarnaast zijn er bureaustoelen met armleuningen en zijn sommige modellen voorzien van wieltjes voor extra mobiliteit. Welke bureaustoel het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van het zitten, je lengte en gewicht en eventuele rugklachten.

Wat is de beste bureaustoel voor jou?

Op zoek naar de beste bureaustoel? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de verstelmogelijkheden van de stoel. De NEN-1335 normering en de NPR-1813 zijn normeringen die je hierbij kunnen helpen. Hoe meer instelmogelijkheden, hoe beter de stoel is aan te passen aan jouw lichaam. Ook is het goed om te kijken naar de zitting van de stoel. Een goede bureaustoel heeft een zitting die voldoende breed en diep is, en die je eventueel schuin kunt stellen voor een betere zithouding. Daarnaast is de rugleuning van belang. Deze moet voldoende steun bieden aan je rug, zodat je geen last krijgt van rugklachten. Verder is het goed om te kijken naar de bekleding van de stoel. Een ademende stof of mesh-bekleding is bijvoorbeeld aan te raden als je snel transpireert.

Witte en zwarte bureaustoelen, tijdloos en stijlvol!

Een bureaustoel hoeft niet alleen comfortabel en ergonomisch te zijn, maar kan ook nog eens een mooie toevoeging zijn aan je kantoorinrichting. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we diverse witte en zwarte bureaustoelen in ons assortiment. Deze kleuren zijn tijdloos en stijlvol en passen bij vrijwel elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een goedkope bureaustoel of een luxe uitvoering, bij ons vind je altijd een passend model. Daarnaast hebben we ook bureaustoelen in andere kleuren en met diverse kleuren stoffering.

Meest gestelde vragen over bureaustoelen

Ja, wij monteren en testen de bureaustoel voordat wij deze gratis bij jou komen bezorgen. Zo weten wij zeker dat alles goed functioneert alvorens deze bureaustoel geleverd wordt.

Een goede bureaustoel is een bureaustoel die bij jou past. In ons assortiment hebben wij veel ergonomische bureaustoelen, die goed instelbaar zijn. De instelbaarheid zorgt ervoor dat je de bureaustoel gemakkelijk kunt instellen naar jouw werkhouding / voorkeuren. Hoe beter de bureaustoel instelbaar is, hoe meer mensen er gebruik van kunnen maken. Afhankelijk van de intensiteit van werken en jouw voorkeuren kiezen de meeste mensen een goede bureaustoel uit in de showroom.

Ondanks dat er op het internet meerdere testen staan, heeft de consumentenbond recent geen bureaustoel testen gedaan. Mocht de consumenten deze test gaan doen, zijn wij uiteraard bereid daaraan deel te nemen met onze bureaustoelen.

Als je last hebt van rugklachten, helpt een goed instelbare bureaustoel die bij jou past. Toch adviseren wij ook te kijken naar jouw gehele werkdag. Er is geen een bureaustoel waarop wij adviseren meer dan 8 uur per dag te zitten. Kun je niet beter een stukje wandelen tijdens telefonische overleggen? Heb je al gedacht aan een zit-sta bureau? Het is belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje bij rugklachten. 

Een bureaustoel kun je online al kopen voor rond de €50,-. Dit soort bureaustoelen zijn vaak zonder garantie en weinig of niet instelbaar. Onder een ergonomische bureaustoel verstaan wij een hoogwaardige bureaustoel met minstens 5 jaar garantie. Een goede ergonomische bureaustoel kost ongeveer tussen de €200 en €400,- per stoel. In ons assortiment vindt je op dit moment bijvoorbeeld de Bureaustoel Sepp voor €299,- en de Bureaustoel Polaris voor €319,-!

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal