Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Bureaustoelen

In ons assortiment vind je de bureaustoel die bij jou past. Van een goedkope bureaustoel voor thuis t/m een ergonomische bureaustoel voor een werkweek van meer dan 40 uur.

Sorteren op:

349,00

359,00

299,00

239,00

249,00

319,00

429,00

259,00

389,00

439,00

449,00

469,00

389,00

449,00

479,00

469,00

649,00

739,00

Meest gestelde vragen over bureaustoelen

De termen 2D, 3D, en 4D verwijzen naar de verstelbaarheid van de armleuningen van bureaustoelen. Hier is een uitleg van elk type:

  • 2D: In hoogte en breedte verstelbaar.
  • 3D: In hoogte, breedte en diepte verstelbaar.
  • 4D: In hoogte, breedte, diepte en rotatie verstelbaar (zwenkbaar).
Gewichtsregeling, ook bekend als tegendruk of synchromechanisme, is een functie van een bureaustoel die de weerstand van de rugleuning aanpast op basis van het gewicht van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat de rugleuning op een comfortabele en ondersteunende manier mee beweegt wanneer je achterover leunt.
Een lende(n)steun is een ergonomische functie in stoelen die de natuurlijke kromming van de onderrug (lendenen) ondersteunt. Het helpt de wervelkolom in een correcte positie te houden, vermindert druk op de onderrug, en voorkomt rugpijn bij langdurig zitten. Dit kan een vaste of verstelbare ondersteuning zijn, ingebouwd in de rugleuning van de stoel.
Het voordeel van onafhankelijke rughoekverstelling is dat de gebruiker de hoek van de rugleuning kan aanpassen zonder de zithoek te veranderen. Dit biedt gepersonaliseerde ergonomische ondersteuning, verhoogt het comfort, bevordert een betere houding en vermindert rugpijn door aanpassingen aan specifieke behoeften tijdens het werken.

Een schuifzitting bij een bureaustoel biedt verstelbare zitdiepte, wat de stoel aanpasbaar maakt aan de lengte van de gebruiker. Dit zorgt voor goede rugondersteuning en voorkomt druk op de achterzijde van de knieën, wat bijdraagt aan een ergonomische zithouding en vermindert het risico op rug- en beenklachten.


Daarnaast biedt een schuifzitting extra comfort door de drukpunten beter te verdelen en de bloedcirculatie in de benen te bevorderen, wat vooral nuttig is bij langdurig zitten. Voor gedeelde werkplekken is deze functie ideaal, omdat de stoel gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende gebruikers.

Ja, er zijn bureaustoelen met traagschuim zittingen. Traagschuim, ook wel memory foam genoemd, wordt gebruikt vanwege zijn vermogen om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Dit type schuim reageert op lichaamswarmte en druk, waardoor het zich vormt naar de specifieke vorm van de gebruiker, en helpt om drukpunten te verminderen. Wij hebben in ons assortiment de Therapods die beschikken over een traagschuim zitting. Prijs kwaliteit technisch zou ook zeker de Bureaustoel Sepp (comfort zitting) ook een hele goede uitkomst bieden als je hier naar opzoek bent.

Ja, wij monteren en testen de bureaustoel voordat wij deze gratis bij jou komen bezorgen. Zo weten wij zeker dat alles goed functioneert alvorens deze bureaustoel geleverd wordt.

Een goede bureaustoel is een bureaustoel die bij jou past. In ons assortiment hebben wij veel ergonomische bureaustoelen, die goed instelbaar zijn. De instelbaarheid zorgt ervoor dat je de bureaustoel gemakkelijk kunt instellen naar jouw werkhouding / voorkeuren. Hoe beter de bureaustoel instelbaar is, hoe meer mensen er gebruik van kunnen maken. Afhankelijk van de intensiteit van werken en jouw voorkeuren kiezen de meeste mensen een goede bureaustoel uit in de showroom.

Ondanks dat er op het internet meerdere testen staan, heeft de consumentenbond recent geen bureaustoel testen gedaan. Mocht de consumenten deze test gaan doen, zijn wij uiteraard bereid daaraan deel te nemen met onze bureaustoelen.

Als je last hebt van rugklachten, helpt een goed instelbare bureaustoel die bij jou past. Toch adviseren wij ook te kijken naar jouw gehele werkdag. Er is geen een bureaustoel waarop wij adviseren meer dan 8 uur per dag te zitten. Kun je niet beter een stukje wandelen tijdens telefonische overleggen? Heb je al gedacht aan een zit-sta bureau? Het is belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje bij rugklachten. 

Een bureaustoel kun je online al kopen voor rond de €50,-. Dit soort bureaustoelen zijn vaak zonder garantie en bieden weinig of geen instelbaarheid. Onder een ergonomische bureaustoel verstaan wij een hoogwaardige bureaustoel met minstens 5 jaar garantie. Een goede ergonomische bureaustoel kost ongeveer tussen de €200 en €400,- per stoel. In ons assortiment vindt je op dit moment bijvoorbeeld de Bureaustoel Sepp voor €299,- en de Bureaustoel Polaris voor €319,-!

Een comfortabele bureaustoel kopen?

Een goede bureaustoel is van essentieel belang voor een gezonde en productieve werkomgeving. Je zit immers een groot deel van de dag op je stoel, en dan wil je wel comfortabel en ergonomisch zitten. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een ruim assortiment bureaustoelen, variërend van eenvoudige modellen tot luxe uitvoeringen met allerlei instelmogelijkheden. Zo vind je bij ons altijd een bureaustoel die past bij jouw lichaam, wensen en budget. In deze tekst lees je meer over de verschillende bureaustoelen die wij aanbieden.

Normeringen

Er zijn bepaalde normeringen waar vaak naar gekeken wordt bij het bestellen van een bureaustoel. De bureaustoelen die aan deze eisen voldoen zijn zeer ergonomische bureaustoelen. Wil jij meer weten over deze normeringen? Bekijk dan de specifieke pagina’s. Deze normeringen zijn de:

Verschillende modellen bureaustoelen

Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we diverse modellen bureaustoelen in ons assortiment. Zo hebben we luxe of directie bureaustoelen, maar ook ergonomische bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen om rugklachten te voorkomen.

De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en hebben een verstelbare rugleuning. Daarnaast zijn er bureaustoelen met armleuningen met verschillende verstelmogelijkheden. Welke bureaustoel het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van het zitten, je lengte en gewicht en eventuele rugklachten. Maak gerust een afspraak in onze showroom.

Wat is de beste bureaustoel voor jou?

Op zoek naar de beste bureaustoel? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te kijken naar de verstelmogelijkheden van de stoel. De NEN-1335 normering en de NPR-1813 zijn normeringen die je hierbij kunnen helpen. Hoe meer instelmogelijkheden, hoe beter de stoel is aan te passen aan jouw lichaam. Ook is het goed om te kijken naar de zitting van de stoel. Een goede bureaustoel heeft een zitting die voldoende breed en diep is, en die je eventueel schuin kunt stellen voor een betere zithouding. Daarnaast is de rugleuning van belang. Deze moet voldoende steun bieden aan je rug, zodat je geen last krijgt van rugklachten. Verder is het goed om te kijken naar de bekleding van de stoel. Een ademende stof of mesh-bekleding is bijvoorbeeld aan te raden als je snel transpireert.

Witte en zwarte bureaustoelen, tijdloos en stijlvol!

Een bureaustoel hoeft niet alleen comfortabel en ergonomisch te zijn, maar kan ook nog eens een mooie toevoeging zijn aan je kantoorinrichting. Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we diverse witte en zwarte bureaustoelen in ons assortiment. Deze kleuren zijn tijdloos en stijlvol en passen bij vrijwel elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een goedkope bureaustoel of een luxe uitvoering, bij ons vind je altijd een passend model. Daarnaast hebben we ook bureaustoelen in andere kleuren en met diverse kleuren stoffering.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal