Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Bartafels

Bartafels bieden je veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bartafels in de bedrijfskantine te plaatsen. Medewerkers houden ervan om informeel te lunchen met collega’s.

Sorteren op:

Meest gestelde vragen

De bartafels worden (net als onze andere producten) gemonteerd geleverd. Hiervoor zullen wij de bartafel nog goed testen, zodat we zeker weten dat deze naar behoren functioneert.

Multifunctionele bartafels

Zitten doen medewerkers vaak de hele dag al en als je staat communiceert het vaak wat fijner. Daarnaast zijn onze combinaties barstoelen en bartafels ideaal om in een kantoor neer te zetten, medewerkers kunnen eraan vergaderen of in hun eentje eraan werken. Bartafels bieden mogelijkheden en houden medewerkers actief.

Actieve werkhouding aan een bartafel

Als je ervoor kiest om een bartafel neer te zetten op kantoor, zal dit leiden tot minder fysieke klachten van de medewerkers. Vaak aan het einde van de middag zijn medewerkers minder gemotiveerd en presteren ze minder. Een bartafel biedt dan de kans voor medewerkers om deze laatste uurtjes aan een nieuwe, frisse werkplek door te brengen. Ze kunnen er prima iets op doorlezen of bijvoorbeeld een werktekening op maken. De actieve werkhouding die medewerkers van nature aannemen aan een bartafel, zorgt voor betere prestaties en nieuwe ideeën. Het ziekteverzuim gaat omlaag, de productie omhoog en de werksfeer wordt ook nog eens verbeterd!

Verschillende modellen bartafels

Bij ons kun je kiezen uit verschillende bartafels. Heb je een rustige, landelijke kantoorinrichting en ben je op zoek naar een bartafel die hierop aansluit? Je gaat deze bartafel gegarandeerd bij ons vinden. Heb je een strak, trendy kantoor waar je het liefste een zwarte bartafel neer zou willen zetten? Wij hebben deze bartafel gegarandeerd in het assortiment. Ben je op zoek naar een vierkante bartafel die je, als je deze niet gebruikt, gemakkelijk in een hoek kwijt kunt? Liever een ronde bartafel waarop het fijn vergaderen is? Zowel rond als vierkant ga je bij ons in het assortiment vinden. Overigens zijn bartafels ook ideaal voor in een productieomgeving of magazijn. Hier vinden medewerkers het fijn om niet zittend, maar juist staand even iets te overleggen. Daar is een bartafel bij uitstek voor geschikt. Een kleine rechthoekige bartafel is hiervoor ideaal, zeker voor een overleg tussen twee personen, bijvoorbeeld een chauffeur en een planner.

Zitjes met bartafels

Naast bartafels vind je bij ons ook barkrukken die uitstekend passen bij de tafels. Door deze aan te schaffen, kun je ervoor kiezen om niet alleen staand te kunnen vergaderen, maar ook zittend. Per bijeenkomst kun je hierbij voor kiezen of je de krukken om de bartafel heen zet of bewust juist niet. In een kantine kun je met barkrukken ervoor kiezen om zitjes te maken. Ook kun je zitjes met barkrukken en zitjes zonder krukken afwisselen. Door variatie aan te brengen op kantoor en in de kantine qua meubels, kunnen medewerkers zelf kiezen hoe zij hun werk- en pauzetijd doorbrengen; zittend of staand. Als zij dit goed afwisselen, blijven ze actief, gezond en productief.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal