Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal

Wij helpen je graag!

Bezoek Onze showroom

De koffie staat voor je klaar!

 

Zit sta bureaus

Comfortabel en gezond werken doe je met de zit-sta bureaus Van Garderen Kantoormeubelen. Bekijk ons assortiment en koop het beste zit-sta bureau.

Sorteren op:

1.319,00

459,00

679,00

349,00

999,00

589,00

1.099,00

935,00

389,00

1.099,00

839,00

1.995,00

1.269,00

Meest gestelde vragen over Zit-sta bureaus

Een zit sta bureau kost gemiddeld tussen de €300 en €839. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de motoren, de stabiliteit van het bureau, de verstelbaarheid en bijbehorende functies.

Een goed verstelbaar zit-sta bureau is te verstellen van 71 cm t/m 117 cm.

Voor meer comfort adviseren wij 65 cm laag naar 130 cm hoog. 

Als je het ons vraagt is de Ergowork het beste merk op dit moment. Het Ergowork Zit-sta bureau is wat ons betreft op dit moment de beste koop.

In Nederland schrijft de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) geen specifieke eisen voor met betrekking tot het verplicht stellen van zit-sta-bureaus. De Arbowet legt wel de verantwoordelijkheid bij werkgevers om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor hun werknemers, inclusief het voorkomen van fysieke overbelasting en het bevorderen van ergonomie op de werkplek.

 

Hoewel de wet geen specifieke vereisten voor zit-sta-bureaus oplegt, wordt wel verwacht dat werkgevers ergonomische werkplekken aanbieden. Een zit-sta-bureau kan een van de middelen zijn om een ergonomische werkplek te creëren, vooral voor taken waarbij langdurig zitten schadelijk kan zijn voor de gezondheid. 

Over het algemeen wordt in Nederland aanbevolen dat werkgevers ergonomische maatregelen treffen, waaronder het aanbieden van zit-sta-bureaus als een optie om langdurig zitten te verminderen. Dit kan worden beschouwd als een invulling van de zorgplicht van werkgevers op basis van de Arbowet. Echter, het is niet expliciet verplicht gesteld door de wet.

Een zit-sta-bureau biedt gezondheidsvoordelen door afwisselend staan en zitten, verbetert de houding, verhoogt energie en productiviteit, en biedt flexibiliteit. Het is een langetermijninvestering in comfort en welzijn op de werkplek.

Zit sta bureau kopen

Wil je comfortabel en gezond werken op kantoor? Bij Van Garderen Kantoormeubelen hebben we een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, inclusief alles wat je nodig hebt voor een complete kantoorinrichting. Onze collectie omvat diverse soorten bureaus, hoekbureaus, zit-sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, bureaustoelen en ergonomische bureaustoelen. Een populaire keuze onder onze zit-sta bureaus is het elektrische verstelbaar zit sta bureau. Dit type bureau biedt gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig de hoogte van het bureau aan te passen met behulp van een elektrisch mechanisme. Met een druk op de knop kun je moeiteloos schakelen tussen zittend en staand werken, waardoor je de hele dag door kunt afwisselen en de voordelen van beide posities kunt benutten. Het elektrische zit sta bureau is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook ergonomisch verantwoord.

Sta zit bureau kopen met slinger of elektrisch?

Een goede optie die we aanbieden is daarom het sta zit bureau. Dit bureau is verkrijgbaar in slingerbureau en met een verstelbaar mechanisme, waarmee je de hoogte van het bureau gemakkelijk kunt aanpassen via het display op je bureau. Hoewel het aanpassen van de hoogte bij een sta zit bureau dat met slinger wordt aangedreven iets meer moeite kost dan bij een elektrisch model, biedt het nog steeds de flexibiliteit om te wisselen tussen zittend en staand werken. Het sta zit bureau is een duurzame en kosteneffectieve keuze, terwijl het dezelfde voordelen biedt als het elektrische zit sta bureau.

Zit/sta bureau elektrisch kopen?

Het zit/sta bureau met elektrisch mechanisme is een veelzijdige optie voor degenen die de voorkeur geven aan een combinatie van zittend en staand werken. Dit type bureau biedt een geavanceerd verstelsysteem waarmee je de hoogte van het bureau gemakkelijk kunt aanpassen. Het biedt ook de mogelijkheid om voorgeprogrammeerde hoogteposities op te slaan, zodat je met één druk op de knop je favoriete hoogtes kunt selecteren. Met het zit/sta bureau elektrisch kun je efficiënt werken en tegelijkertijd je welzijn op de werkvloer bevorderen. Populaire en veel verkochte afmetingen zijn op dit moment de bureaus van 80 cm diep, elektrisch gezien zien we daarbij dan vaak de volgende afmetingen: elektrisch 120 x 80, elektrisch 140 x 80, elektrisch 160 x 80, elektrisch 180 x 80

Beste zit sta bureau

Als je op zoek bent naar het beste zit sta bureau voor jouw kantoor, ben je bij Van Garderen Kantoormeubelen aan het juiste adres. We bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van hoogwaardige zit-sta bureaus die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Onze beste zit sta bureaus zijn ontworpen met ergonomie in gedachten en helpen je bij het inrichten van een productieve, gezonde werkweek.

Filter

Normering
Normering
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Belasting
Belasting
Merk
Merk
Eigenschappen
Eigenschappen
Bladvorm
Bladvorm
Aantal personen
Aantal personen
Armleuningen
Armleuningen
Garantie
Garantie
Materiaal
Materiaal